ENETIMERI en enetime er der fuldstændig fokus på dig

og din hund, og på netop den problematik, I har.


Enetimer kan være en god idé, hvis du ønsker intensiv træning til at løse et specifikt problem og komme mere i dybden med den enkelte hund. Det kan være du ikke kan deltage i træning på hold pga. tidspunkterne eller andet, men alligevel ønsker at få hjælp til træning af din hund. Det kan også være, at din hund har svært ved at koncentrere sig på træningspladsen og andre steder, hvor der er for mange forstyrrelser, har du brug for tips og nye idéer i din træning eller blot generel træning, der styrker dit sammenhold med hunden.

Enetimer kan også være for børnefamilien, der har brug for ideer til hvordan børnene involveres i den daglige omgang og træning med hunden. I vil få redskaber til at opbygge de ideale rammer for jer, børnene og hunden.


Uanset hvad årsagen er, skal du være velkommen til at kontakte mig med henblik på en enetime. Træningen foregår hjemme hos dig, på træningspladsen eller ude i naturen.


Individuel træning gør det muligt at tilrettelægge træningen lige efter dine ønsker. Du vil får personlige tips og vejledning, og jeg klæder dig på til selv, at kunne fortsætte træningen på egen hånd. Jeg tager højde for din races umiddelbare drifter og interesser og behov for problemløsningsopgaver. Hvis det ønskes lægger jeg et program med brugbare træningsredskaber for, hvordan du aktiverer din hund på en sjov og varieret måde.


Eksempler på enetimer:

- Gå pænt i snor

- Indkald

- Kontakt

- Sit, dæk, stå

- Fri ved fod

- Apport

- Aktivering i hverdagen

- Lydigheds træning

- Motivation og samarbejde

- Hvalpestart

- Klikkertræning

- Rally

- Kropskontrol

- Spor

Eller hvis du på andre måder mangler positiv inspiration til, hvordan du kommer videre med din egen træning.


Det er også muligt at dele en enetime således, at i er flere til træningen. I bestemmer undervisningens indhold.


Pris: 500,- kr. pr. time

Ved køb af flere timer er prisen 450,- kr. pr. time

(Prisen for VIP kunder 400,- pr. time)


Træningsplan: 200,- kr.


Kørsel: Gratis i Gribskov Kommune. Alt kørsel udover 3,54 kr. pr. km.


Afbud skal ske senest 24 timer inden den aftalte time. Pengene refunderes ikke ved rettidigt afbud, men kan dog overføres til en ny aftale (som aftales straks) så længe den oprindelig aftale aflyses inden for 24 timer. Ved afbud senere end 24 timer gives ingen erstatningstime og pengene refunderes ikke.
OBS!

Jeg er ikke uddannet adfærdsbehandler. Jeg henviser med glæde til en af de andre adfærdsbehandlere i kommunen, når det drejer sig om problemstillinger, som jeg ikke har kompetencer til. Jeg henviser kun til certificerede adfærdsbehandlere, som underviser ud fra en videnskabelig faglig baggrund. Adfærdsbehandlere skal kontaktes ved f.eks. alene hjemme problemer, aggression overfor andre hunde/mennesker, opmærksomhedskrævende adfærd, ressourceforsvar, ocd, renlighedsproblemer, frygt.